Елена Петкова е банков служител. Заедно със съпруга й са отгледали 4 деца,

...
Елена Петкова е банков служител. Заедно със съпруга й са отгледали 4 деца,
Коментари Харесай

Бургаско семейство отгледа 4 деца и се радва на три внучета

Елена Петкова е банков чиновник. Заедно със съпруга й са отгледали 4 деца, а към този момент могат да се похвалят с трима внуци. Казват, че с годините със сигурност внуците ще стават повече.

„ Аз мога да кажа че съм най-богатият човек. Аз имам четири прелестни деца, три сладки внучета, доста са умни, страхотни деца имам. Това е моето всичко “, споделя Елена.

В проектите на християнското семейство още първоначално стои фантазията за повече деца, което днес отчитат като сбъдната фантазия. 

„ Усещането е необикновено като цяло. Имали сме и неприятни моменти, имали сме и хубави, само че успяхме да съградим, просто станахме като другари. Постоянно се търсим, непрекъснато си звъним, непрекъснато си оказваме помощ с каквото можем и най-много се радваме на моментите когато сме дружно “, споделя Мирослав.

Едно от девойките преди години отпътува да учи в Англия, а по-късно се открива в чужбина. Въпреки неналичието й семейството съумява да се събира за всеки празник.

„ Живее сега в Белгия има едно момченце, споделя си Марвин, доста ми липсват, на всички ни липсват тъй като все едно фамилията не е цяло без тях “, споделя Елена.

Тя смята, че единствено огромните фамилии както в предишното, са в основата на запазването на българския жанр.

 
Няма нищо по-хубаво от едно многодетно семейство, с доста деца, да са сплотени, да се схващат, да си оказват помощ, да имат рамо на което да се опрат. Нас на следващия ден може да ни няма, само че те остават. 
Елена Петкова

За малко в разнообразни страни са работили съпругът и един от синовете. Семейството обаче е единомислещо, че обича България и има вяра, че изискванията на живот у нас ще се подобрят.

„ Останахме тук, тъй като тук сме родени, тук са корените ни, тук сме израснали, тук са спомените ни, тук е нашата история. Няма по какъв начин да отида в чужбина, най-малко аз не бих се решила “, добавя тя.

В проектите на братята и сестрите е личните им фамилии да станат същите като това, в което са отраснали.

„ Бих желал да имам огромно семейство несъмнено. Защото е много по-приятно, хубаво и страстите са по-големи “, споделя още Мирослав.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР